Tjaba…

En helg efter många mil i bilen som på fredag startade med ett gigg på köket i uddevalla själv,det va skoj  körde nästan hela kvällen akustiskt och det va ett koncept som funkade denna kväll:-) på lördag förmiddag bar det iväg till Hallstahammar för gigg med Drängarna på drakbåtsfestivalen,kul arragemang men jag hade inte så stora förväntningar inför denna kväll men ack va fel jag hade.vi gick på efter patrik isakson ca 00.15 efter lite förseningar…..dryga 1000 pers stog med armarna rakt upp i vädret från första låten:-) verkligen skitkul och vi öste på så svetten rann…körde nästan en timme och nya låten plattan i mattan funkar riktigt bra…när den kommer ut på singel och spotify så den finns tillgänglig så tror jag på go allsång:-))) nu blir det att sova det har varit en lång helg …Natti natti /Mange